Provinciale verkiezingen 2019

Voor deze verkiezingen ben ik opnieuw lijstduwer voor Groen Links Brabant, want mijn partij gaat voor de volgende belangrijke issues:

1) Investeren in schone energie

2) Regelen slim vervoer en goede fietspaden

3) Zorgen voor een klimaatbestendig provincie

4) Meer natuur, en dat is hard nodig

5) Zorgen voor een gezonde en fijne leefomgeving

Lees hier meer over in ons verkiezingsprogramma: https://bit.ly/2Gkuidt

De natuur laat je laven

Nieuw en uniek in Nederland: een Inspiraite! Een retraite gecombineerd met inspirerende belevenissen in en met de natuur. Geniet op jouw eigen manier van de rust op deze heilzame gastvrije plek met prachtig landhuis en privé-sauna gelegen tegen natuurgebied “de Oisterwijkse Bossen en Vennen”.  De Inspiraite met het thema “Al-een?!” start op dinsdag 26 juni om 19.00 uur en duurt tot vrijdag 29 juni 12.00 uur.

Doe mee en ont-dek

Doe mee met uiteenlopende belevenissen en geleide meditaties en ont-dek de geheimen van de natuur. Kies wat op dat moment bij jou past en laat je inspireren! Ga bijvoorbeeld in alle vroegte mee op stap met de beroemdste boswachter van Brabant Frans Kapteijns. Maak een meditatieve nachtwandeling tijdens volle maan of ontdek ‘je eigen natuur’ met natuurcoach Nienke Erisman. Dit is zomaar een greep uit het dagelijkse aanbod dat wij speciaal voor jou organiseren en begeleiden. Verbindend thema tijdens deze Inspiraite vormt het uitzonderlijke heerlijke en pure seizoens-eten uit de streek en het bos. Je bent welkom om mee te koken met chefkok Ad Maas, die als geen ander jouw culinaire en menselijke hart weet te raken en tong te strelen.

Alle aangeboden activiteiten zijn bedoeld voor jouw persoonlijke (leer)ervaring. Ervaar wat de natuur, de persoonlijke aandacht en het pure eten met je doet. Laat je laven en vitaliseer. Ervaar het al-een zijn, samen en alleen.

Informatie en aanmelden

·        Aan deze Inspiraite zijn kosten verbonden, zie hiervoor de website www.inspiraite.nl

·        Adres: De Bottelroos, Zandstraat 16a, 5066 CA Moergestel

·        Aanmelden en meer informatie via de website www.inspiraite.nl

Namens het begeleidingsteam heten wij jou van harte welkom!

Driedaagse Soul Quest. Een streling voor de ziel

Gun jezelf deze heerlijke drie dagen.  Maak weer contact met jezelf, neem de tijd om te ervaren waar jouw hart van gaat kloppen en laat stromen wat gestold is. Ga mee op soul quest, verwen je ziel en kom als herboren naar buiten.

Voor meer informatie en aanmelden: https://www.alba-academie.nl/coach-trainingen/driedaagse-soul-quest-een-streling-voor-de-ziel/

 

 

Driedaagse ALBA.jpg

31 maart nieuwe Volle maan wandeling

De voorbereidingen voor een nieuwe volle maan wandeling zijn al volop aan de gang. 

DATUM: 31 maart 2018
TIJD: 20.00-22.00 uur
LOCATIE: Praktijkruimte Heel Natuurlijk en achterliggend natuurgebied
KOSTEN: € 5,= (incl. BTW) inclusief versnapering
BEGELEIDING: Nienke Erisman (06-49834992) en Frans Kapteijns (06-54295330)

Nieuwsgierig geworden? Je bent van harte welkom!

Aanmelden en meer informatie Heel Natuurlijk